Veelgestelde vragen over
Goud Inkoop Bus

Heeft u een vraag over zilver en goud kopen, verkopen of taxeren? Op deze speciale pagina beantwoorden we de meest gestelde vragen over de diensten van Goud Inkoop Bus. Zit uw vraag er nog niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies.

Wat doet Goud Inkoop Bus met de eigendommen die zijn ingekocht?

Bij Goud Inkoop Bus wordt al het oude goud en zilver gerecycled dat we niet meer kunnen repareren. We verzamelen al jaren materialen van ongedragen sieraden, kapotte horloges en munten om deze om te smelten in iets nieuws.

Door oud goud, tandengoud, wit goud, zilver en platina opnieuw te gebruiken, voorkomen we ontbossing in de continenten Afrika en Latijns-Amerika en verminderen we de kans dat het schadelijke kwik in het water terecht komt. Bij Goud Inkoop Bus willen we de schade van deze vervuilende en vaak ook illegale productie van goud voorkomen. Dit door het edelmetaal om te smelten en te recyclen in een nieuw sieraad.

Goud kopen bij Goud Inkoop bus

Kan ik naast goud ook zilver verkopen of inkopen?

Bij Goud Inkoop Bus zijn wij gespecialiseerd in de inkoop, verkoop én taxatie van gouden munten, goudbaren én gouden sieraden. Maar ook voor zilveren bestek en zilverbaren kunt u aankloppen bij Goud Inkoop Bus. De werkwijze op onze mobiele locaties ziet er tevens hetzelfde uit.

Lees meer...

Ondanks dat ons bedrijf de Goud Inkoop Bus heet, zijn wij ook ervaren in zilver.

Onze deskundige werknemers hebben niet alleen een enorme kennis over goud, ze zijn ook bekend in de wereld van het edelmetaal zilver. Hierdoor zijn jouw zilveren eigendommen in goede handen bij de Goud Inkoop Bus.

Goud verkopen goud inkoop bus

Moet ik voor een taxatie betalen?

Een taxatie bij Goud Inkoop bus is volledig vrijblijvend. U hoeft geen afspraak te maken en er zitten ook geen kosten aan verbonden. We doen u een eerlijk bod voor uw sieraden of goud, maar u bent niet verplicht om daar op in te gaan. In de bus kunt u in alle rust beslissen of u wél of niet op ons bod in gaat.

Lees meer...

Wij zullen u op geen enkele manier onder druk zetten om een keuze te maken. Het is goed om te weten dat u wel dient te betalen wanneer een taxatie bedoeld is voor een verdeling of verzekering. Hier ontvangt u dan ook een officieel rapport voor.

Goud taxeren goud geld bus

Waarom zou ik mijn goud en sieraden laten taxeren bij Goud Inkoop Bus?

Goud Inkoop Bus is al 80 jaar een betrouwbare partij die u met uw gouden en zilveren eigendommen kunt toevertrouwen. Omdat wij heel veel ervaring hebben als juwelier, goudsmid én taxateur zijn wij een uiterst geschikte partij om de waarde van uw eigendommen te bepalen.

Lees meer...

Wij geven u een vakkundig en oprecht advies over uw oude sieraden en communiceren op een transparante manier over de kwaliteit van uw eigendommen. Zo zullen we het altijd aangeven wanneer een sieraad beter omgesmolten kan worden. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat u uw goud of zilver kunt verkopen (en inkopen) tegen de beste prijs.

Heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we denken graag met u mee!