Zilver en goud kopen bij
Goud Inkoop bus

Wilt u zilver of goud kopen? Dan bent u bij familiebedrijf Goud Inkoop Bus aan het juiste adres. Onze werkwijze is transparant en eerlijk. Met 80 jaar aan ervaring als juwelier, goudsmid en taxateur zorgen wij voor een gunstige inkoopprijs zodat u op een veilige en betrouwbare manier kunt beleggen. Goud en zilver is tastbaar en makkelijk te verhandelen. Dat maakt het misschien wel één van de veiligste investeringsmogelijkheden van dit moment.

Wilt u:

  • Zilver en goud kopen tegen een scherpe prijs?
  • Kiezen voor een betrouwbaar familiebedrijf?
  • Beleggen in goud en zilver met 0% btw?
  • Zilverbaren kopen?
  • Goud en zilver kopen in kleine hoeveelheden?

Goud en zilver inkopen tegen de beste prijs

Bij de Goud Inkoop Bus bent u verzekerd van een eerlijke inkoop prijs. Wij volgen de koers op de voet en bepalen de waarde van het goud en zilver aan de hand van de prijs per troy ounce. Dit is van oudsher de maatstaf om goud mee af te wegen: één troy ounce is ongeveer 31,1 gram.

Gouden tientjes kopen, gouden munten, goudbaren én zilver

Bij Goud Inkoop Bus kunt u niet alleen gouden tientjes kopen, maar ook gouden munten en zilverbaren. U kunt uw contante geld inwisselen in één van onze mobiele bussen. Naast goud, is het ook mogelijk om te investeren in zilver.

 

Peter van Moorsel met Goudbaar

Al 80 jaar vertrouwd met goud en zilver.

Goud Inkoop Bus is eigendom van Juwelier van Moorsel. Een familiebedrijf dat al 80 jaar vertrouwd is met goud en zilver. In onze bussen kunt u in alle privacy uw zilveren of gouden eigendommen laten taxeren. U wordt voorzien van goede service.

Lees meer...

Wij staan garant voor transparante inkoop prijzen.

Onze werkwijze is deskundig en ons familiebedrijf staat bekend om haar persoonlijke aanpak. Goud Inkoop Bus is dus dé plek om naartoe te gaan wanneer u in goud (of zilver) wilt investeren.

Goud inkoop bus

Hoe kun je beleggen in goud en zilver?

Beleggen in goud en zilver is heel toegankelijk. Voor de Goud Inkoop Bus hoeft u geen afspraak te maken en kunt u naar binnen wandelen op het moment dat voor u het beste uitkomt. U kunt beleggen door bijvoorbeeld zilverbaren en gouden munten aan te schaffen.

Lees meer...

Beleggen in fysiek goud en zilver is heel laagdrempelig, omdat u zelf kunt bepalen hoeveel geld u investeert.

Kitco Goud Inkoop bus goud prijs

Is zilver en goud kopen verstandig?

In tegenstelling tot geld, daalt de waarde van edelmetaal nauwelijks. Meestal stijgt het alleen maar! Het is een slimme investering waarover u 0% btw hoeft te betalen. Nu uw spaargeld door de lage rente niet veel rendement oplevert, is het tijd om te beleggen in iets anders dan geld en aandelen.

Lees meer...

In tijden van crisis kan de waarde van geld dalen, terwijl de waarde van goud en zilver over het algemeen stabiel blijft of zelfs stijgt.