Zilver & goud verkopen in de Goud Inkoop Bus

De bussen van het familiebedrijf Van Moorsel Juweliers zijn een veilige en betrouwbare locatie om uw goud of zilver te verkopen. U kunt in de Goud Inkoop Bus in alle privacy uw eigendommen verkopen, inwisselen en laten taxeren. Door onze expertise kunt u er vanuit aangaan dat u een zuivere vergoeding krijgt voor edelmetaal.

Wilt u:

  • Eenvoudig uw zilver en goud verkopen tegen de beste prijs?
  • Uw zilver en goud inwisselen voor (contant) geld
  • Gouden of zilveren munten verkopen?
  • Gouden tientjes verkopen?
  • Uw oude sieraden verkopen?
  • Eigendommen van tandengoud, witgoud en platina verkopen?
  • Uw zilveren bestek of zilverbaren verkopen?

 

Taxeren bij de Goud Inkoop Bus

Taxeren bij de Goud Inkoop Bus

Bij ons familiebedrijf staat vakkundigheid voorop. We werken al 80 jaar op een transparante manier omdat we zelf ook op deze manier behandeld zouden willen worden. Met onze jarenlange ervaring staan onze taxateurs voor u klaar om uw eigendommen op een deskundige manier te taxeren.

Lees meer...

Zo zullen we altijd aangeven wanneer een oud sieraad beter vermaakt of geveild kan worden. U ontvangt het geld contant of het wordt direct op uw rekening gestort wanneer u bij ons in de bus staat.

Goud prijs gebaseerd op

Waar is de verkoopprijs op gebaseerd?

Bij Goud Inkoop Bus houden we continu oog op de goudkoers. Deze is immers altijd in beweging. We bepalen de opbrengst van het goud aan de dagkoers. Hoe hoog de verkoopprijs van het goud is, verschilt dus per dag. Net als goud, heeft zilver ook een eigen koers: de zilverkoers.

Lees meer...

Deze komt tevens tot stand op de wereldmarkt en is afhankelijk van de vraag naar zilver. Voor zowel zilver als goud geldt: als de vraag hoger is dan het aanbod, stijgt de koers. Zilver en goud is dan meer waard.

Goud Inkoop Bus dé plek om goud te verkopen

Waarom is Goud Inkoop Bus dé plek om goud te verkopen?

Bij Goud Inkoop Bus hebben we eerlijkheid hoog in het vaandel staan. We zijn transparant over onze werkwijze en de manier waarop wij uw goud en zilver taxeren. We willen zorgen voor de meest gunstige prijs voor uw oude sieraden, gouden munten en uw goudbaartjes.

Lees meer...

Dit doen wij door open te communiceren en oprecht advies te geven. Wanneer uw oude zilveren of gouden sieraden meer op kunnen leveren bij een beurs of veiling, zullen we dit met u overleggen. U kunt bij ons ook terecht om tandengoud, platina, witgoud én zilver te verkopen.