Over ons

Sinds oktober 2010 heeft Juwelier van Moorsel een nieuwe tak aan het juweliers bedrijf toegevoegd namelijk het inkopen van oud goud en zilver door middel van de Goud Inkoop Bus. Deze speciale Inkoop Bus rijdt wekelijks door het hele land en heeft inmiddels al in 10 steden een vaste prominente plaats ingenomen.

Het concept is simpel, onze goudsmeden in de goud bus taxeren de inruil waarde van uw gouden en/of zilveren sieraden, munten, tandengoud en zelfs zilver bestek en couverts.

Na de taxatie keren wij het bedrag direct contant aan u uit. De taxatie is geheel vrijblijvend en kosteloos. U zult versteld staan wat uw oud goud waard is!

De goud inkoop bus is eigendom van Juwelier van Moorsel, gevestigd in Oud-Beijerland zo’n 20 kilometer onder Rotterdam. Juwelier van Moorsel is een oud familiebedrijf dat al meer dan 70 jaar bestaat.

Al drie generaties lang van vader op zoon houdt Juwelier van Moorsel zich bezig met het oude ambacht “goudsmeden’ De goudsmeden van Juwelier van Moorsel vervaardigen elke dag veel nieuw ontworpen handvervaardigde sieraden in eigen atelier in opdracht voor onze klanten of voor de eigen winkelcollectie.

Reparaties aan sieraden en horloges worden uitgevoerd in het eigen goudsmids en horloge atelier. Wekelijks repareert Juwelier van Moorsel vele sieraden en horloges voor klanten uit de winkel maar ook voor diverse juweliers.

In het reparatie atelier van Juwelier van Moorsel gaan er wekelijks veel sieraden door de handen van onze goudsmeden. Ons vakmanschap is uw vertouwen waard. De goudsmeden in de Goud Bus geven u een vakkundige taxatie en de beste prijs!

Door de jaren lange ervaring van ruim 70 jaar zijn wij vertrouwd met goud. Juist daarom krijgt u een eerlijke taxatie van uw goud en zilver.

Met de hoge goudprijs is het juist nu interressant om uw goud te verkopen, maar dan wel aan een vertrouwd adres.

En dat is de Goud Inkoop Bus, al 70 jaar vertrouwd met goud!

Onze goudsmeden staan voor u klaar voor een vrijblijvende taxatie.

 

De Goud Inkoop Bus

1

Discrete ruimte Een discrete ruimte voor de taxatie van uw goud

2

Deskundig Vrijblijvende en deskundige taxatie door onze goudsmid

3

Contante betaling Directe contante betaling of indien gewenst per bank

24 uur Euro prijs per ounce.

Goudinkoop locaties deze week:

Dag: Datum: Locatie:
dinsdag 15 juni. VLEUTEN
woensdag 16 juni. MAARSEN  
donderdag 17 juni. LISSE
vrijdag 18 juni. OOSTERHOUT

 Klik hier voor uitgebreide informatie